Felfüggeszti a munkát a magyar meccsek ideje alatt az iQor

Munkaidőben, a munkahelyükön, óriáskivetítőn, élőben követhetik az iQor Global Services Hungary Kft. dolgozói a 2016-os Európa Labdarúgó Bajnokság magyar vonatkozású mérkőzéseit.

A 2016-os Európa Labdarúgó Bajnokság délutáni, de még az esti mérkőzései is sok munkahelyen fejfájást okozhatnak a műszakban dolgozó szurkolóknak.

 

Az iQor Global Services Hungary Kft. tekintettel munkatársaira és az esemény jelentőségére csoportos vetítést szervez szombathelyi gyáregységében. A magyar válogatott csapat mérkőzései alatt megállítják a munkát és igazi szurkolói stadionná alakítják a kantint. A meccsek idején a cég területén sehol nem lesz munkavégzés, ráadásul a dolgozóknak a mérkőzéseket követően sem kell visszatérniük az egyes munkaállomásokra. 

 

A szurkolói eseményhez ráadásul egy pörgős, bulis, online nyereményjátékot is indít a cég – nem csak dolgozóinak. Az iQor Gólöröm Facebook applikáció a játékosok #euro2016 #iqor hashtaggel ellátott posztjait egy képes felületen összesíti. A hírfolyam valós időben mutatja, hogy ki hogyan örül egy-egy gólnak, hol és kikkel szurkol együtt, adott esetben még egy-egy meccsről is közzé teheti videóit az a szerencsés, aki például élőben néz egy magyar-portugál meccset. A játékosok az egyes posztjaikért pontokat szereznek. A legtöbb pontot gyűjtő játékosokat pedig értékes nyereményekkel díjazzák. A fődíj egy wellness hétvége lesz, de a heti nyeremények között gyerekmezek, focilabdák is megtalálhatóak. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció