A Cat S60 MagyarorszĂĄgon is elĂ©rhetƑ

MegĂ©rkezett a vilĂĄg elsƑ beĂ©pĂ­tett hƑkamerĂĄval rendelkezƑ okostelefonja

Július közepétƑl Magyarországra is megérkezik a világ elsƑ beépített hƑkamerával rendelkezƑ okostelefonja, mely egyben a világ leginkább vízálló okostelefonja is. 

A Cat S60-ban a FLIR beépített Lepton mikro hƑkamera modulja található, amely megjeleníti a szabad szemmel nem látható hƑt, és kiemeli a hƑmérsékletkülönbségeket. Az S60-on elƑretelepített MyFLIR alkalmazás különféle beállításokat kínál a hƑképek rögzítésére, amik részletes elemzést tesznek lehetƑvé. A Cat S60 hƑkamerájának köszönhetƑen okostelefonunkat a megszokott felhasználáson túl rengeteg új helyzetben is kipróbálhatjuk, többek között észlelhetjük a nyílászárók körüli hƑveszteséget, a nedvességszivárgásokat, felderíthetjük a hiányzó szigetelést, felismerhetjük a túlmelegedƑ elektromos készülékeket és áramköröket, valamint teljes sötétben is láthatunk vele.

 

„A Cat S60 bejelentése óta csapatunk rengeteget dolgozott. Igyekeztünk minél több visszajelzést begyƱjteni, többféle célközönség bevonásával, így a vízvezetékszerelƑktƑl kezdve a lóidomárokig, az építészektƑl az építésvezetƑkig, a tƱzoltóktól a parkƑrökig minden körülmények között igyekeztünk bevetni az okostelefont. A kapott visszajelzések fantasztikusak voltak.” – mondta el Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója. 

 

„A fejlesztƑi közösségrƑl sem feledkeztünk meg, a Hackathon eseményen keresztül azon is dolgozunk, hogy a hƑképalkotás sok más alkalmazás részévé válhasson. Ennek értelmében a Cat S60 hƑkamera SDK-ját fejlesztƑi program keretében kiadjuk a következƑ napokban.”

 

A Cat S60 jelenleg a piacon kapható legvízállóbb okostelefon, mely egy órán át kibírja akár öt méter mélységben. A fizikai gombokkal víz alatt is használhatjuk a kamerát, ami további különleges felhasználási lehetƑséget biztosít.

A Cat S60 Magyarországon 2016. július közepétƑl érhetƑ el.

 

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł