November 22-ig még lehet pályázni Vodafone Főállású Angyalnak

A Vodafone Magyarország Alapítvány által meghirdetett Főállású Angyal pályázatára november 22-ig várják a jelentkezőket. A Főállású Angyal nyílt pályázatának nyertese egy éven keresztül dolgozhat választott projektjén teljes munkaidőben, havi bruttó 400.000 forintos fizetésért. 

A Vodafone abban is segít, hogy a győztes pályázó megtalálja a megfelelő, projektjéhez leginkább illeszkedő alapítványt vagy egyesületet maga mellé. A pályázattal kapcsolatos legfontosabb információk itt érhetők el, a felmerülő kérdéseket pedig a vodafonetamogatas@donorsforum.hu e-mail címen várják. 

 

A Főállású Angyal a Vodafone Alapítvány legismertebb és legnépszerűbb társadalmi projektje, melyet 2002-ben hirdettek meg először Új-Zélandon. A Vodafone Magyarország Alapítvány 2008-ban csatlakozott a kezdeményezéshez, éppen 10 évvel ezelőtt. Az idei év újdonsága, hogy a pályázati ötletnek tartalmaznia kell valamilyen digitális megoldást is. Ez lehet bármilyen eszköz, szolgáltatás, vagy program, amelynek van információtechnológiai vonatkozása – ilyen például a mobiltelefon, tablet, Skype, vagy a Facebook is. 

 

A pályázat nyertese egy éven keresztül dolgozhat választott projektjén teljes munkaidőben, havi bruttó 400.000 forintos fizetésért. A Vodafone segíti a győztes pályázót, hogy megtalálja a megfelelő, projektjéhez leginkább illeszkedő alapítványt vagy egyesületet maga mellé. Munkáját e szervezet munkatársaként fogja ellátni, hogy a folyamatos szakmai támogatás is biztosított legyen számára. A korábbi Főállású Angyalok visszajelzései alapján a program jócskán túlmutat az egy éves perióduson: legtöbbjük az egy évet leteltét követően is folytatták projektjüket, ami ez idő alatt a szívügyükké vált. 

 

A Főállású Angyal pályázat részletei a https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-a-tarsadalomert#foallasu-angyal oldalon érhetők el. Az érdeklődők november 22-ig küldhetik el pályázatukat az oldalon elérhető egyszerű sablon kitöltésével.  A kérdéseket pedig vodafonetamogatas@donorsforum.hu e-mail címen várják a szervezők. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció