A Vivre.hu támogatja a hagyományos kiskereskedőket

A Vivre, Románia és Kelet-Közép-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs áruháza arra ösztönzi az offline üzlettel rendelkező kiskereskedőket, hogy forgalmazzák termékeiket a Vivre.hu oldalán.

A jelenlegi társadalmi és gazdasági helyzetben az offline kereskedelem nehezen éri el célközönségét. A hagyományos kereskedelem és a vásárlók támogatásának érdekében, akik biztonságosan szeretnék élvezni az általuk választott termékek előnyeit, a Vivre felajánlja weboldalait és mobilalkalmazásait a kiskereskedők számára, akiknek hozzáférést biztosít a havi több mint 6 000 000 látogatóval rendelkező felülethez.

 

 

„A Vivre az emberekkel és az emberekért dolgozik, így a jelenlegi helyzetben kapocsként szeretnénk működni az offline kereskedők és a vásárlók között, akik otthonuk biztonságából kívánják elérni az általuk választott termékeket. Ezért megnyitjuk a Vivre.hu kapuit minden olyan lakberendezési kiskereskedő számára, aki hozzáférést kér a portálunkhoz. A közösség, amelynek részei vagyunk, igényli, hogy erőfeszítéseinket egy közös célra összpontosítsuk. A gazdasági folyamatok minél zökkenőmentesebb működése mindannyiunk érdeke, és az online világ kapcsolódási pontot kínál, és ezzel támogatást nyújt ehhez” ‒ mondta Monica Cadogan, a Vivre vezérigazgatója és társalapítója.

 

2020. április 3-tól az összes magyar kiskereskedő számára, aki csatlakozni kíván a kezdeményezéshez, elérhetővé vált a www.vivre.hu/egyutt weboldal. Kérdés esetén e-mailt küldhetnek a together@vivre.eu e-mail-címre, vagy telefonon is egyeztethetnek a Vivre ügyfélszolgálatával a 0036-180-88439 telefonszám hívásával.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció