Innováció az építőipari beruházások tervezésében

A Paulinyi & Partners Digital Solutions Kft. egyedi projektjével a tervezés teljes időtartamában képes segíteni a tervezők és a beruházó munkáját. A beruházás előkészítés és tervezéssegítő szolgáltatás fő célja a hatékonyságnövelés és a projektdöntések támogatása.

A Paulinyi & Partners Digital Solutions projektjének keretében egy beruházás előkészítés és tervezéssegítő szolgáltatás fejlesztése a kitűzött cél, amely a tervezés teljes időtartamában segíti mind a tervezők, mind a beruházó munkáját. A big data adatfelhasználáson alapuló beruházáselőkészítés támogatása IoT rendszermegoldásokkal különböző szoftvereket, parametrikus és BIM tervezési módszereket köt össze. A projektelőkészítést a kinyert adathalmazból felépített szimulációk támogatják, amelyek modellalapúvá formálják a kommunikációt és a döntéselőkészítést, de a szolgáltatás már az építési igény megjelenésekor támogatja a beruházói döntéseket. 

 

 

 

A „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra a Paulinyi & Partners a „Digitális beruházás támogatás - integrált építőipari szolgáltatás az üzleti tervezéstől a megvalósulásig – szolgáltatás kifejlesztése” című projektének összköltségét nagyban fedezi a Hivatal által nyújtott támogatás. A vissza nem térítendő támogatás összege 214.500.000, - Ft. A Paulinyi & Partners további célja egy olyan átfogó szolgáltatáscsomag kifejlesztése a későbbiekben, amely által a tervezés és a beruházás előkészítés hatékonysága szignifikánsan növekedhet.  

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció