Új márka- és marketingkommunikációs igazgató a Yettelnél

2024 márciusától Kovács András Péter vezeti a Yettel Márka- és marketingkommunikációs Igazgatóságát, és felel a telekommunikációs márka építéséért és marketingkommunikációs tevékenységéért.

 

Kovács András Péter 14 éve tölt be különböző pozíciókat a hazai marketingkommunikációs szakmában. A 37 éves szakember ezalatt gyártott TV műsort a TV2-nek, dolgozott ügynökségi oldalon az ACG kreatív ügynökségnél, és kétszer is megfordult a Magyar Telekom kampánycsapatában, legutoljára mint osztály-, illetve szegmens vezető, ahonnan a Yettelhez érkezik.

 

Korábban az RTL Magyarországnál a vezérigazgató kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, illetve építette a nemzetközi országmárkát a 2024-es Budapesti Olimpiai és Paralimpiai pályázaton, és a Magyar Turisztikai Ügynökség márka főosztályvezetőjeként.

 

Kovács András Péter

 

„Óriási lehetőség, hogy Magyarország egyik legfrissebb márkájának újabb lendületet adjunk, és termék- és szolgáltatásinnovációval, illetve egy megkülönböztető kommunikáción keresztül pörgessük fel a hazai telco piacot. Nagyon megtisztelő, hogy része lehetek ennek a csapatnak és közösen dolgozhatunk azon, hogy az emberekkel megismertethessük a digitalizáció adta lehetőségeket egy igazán dinamikus telco tolmácsolásában. Természetesen eddig is figyelemmel kísértem a Yettel kampányait és látom, hogy a csapatban megvan a felkészültség, a naprakészség és a megfelelő mennyiségű humor is, hogy együtt nagy dolgokat vigyünk véghez. Nagy köszönet Bölöni Olgának, aki az érkezésemig megbízott vezetőként összefogja és viszi előre a márkát.” – mondta el a szakember.

 

„A Yettel márka jelentős elismerésnek és megbecsülésnek örvend ügyfeleink körében, ugyanakkor még van tere a növekedésnek, hogy teljes potenciálunkat elérjük. András kinevezésével az a célunk, hogy tovább lendítsük a márkát, bemutatva ajánlatainkat a magyar fogyasztóknak." – mondta el Nemanja Zilovic, a Yettel kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

 

András házas, egy mentett kutya büszke gazdája.

Szabadidejében aktív balkonkertész, hobbiszakács, lelkes amatőr túravitorlás, emellett a squash, a hétvégi túrázás, az olvasás és kezdőként a jóga az, ami a munka mellett kikapcsolja.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció