Új vezérigazgató került az Antenna Hungária élére

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól – közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Blénessy László igazgatósági tagként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben – tájékoztattak az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.

 

A vezetőváltást azzal indokolták, hogy 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítása átalakul.

 

Papp-Gerlei Gyöngyvér 2019 áprilisában csatlakozott az Antenna Hungáriához, és három évvel később nevezték ki vezérigazgató-helyettessé. Ezt megelőzően a 4iG Csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott.

 

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint az Antenna Hungária árbevétele 2022-ben 46,891 milliárd forintra csökkent az előző évi 71,994 milliárd forintról, míg adózott eredménye ugyanebben az időszakban 3,167 milliárd forintról 20,215 milliárd forintra nőtt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció