NEON: pénzügyi irányítási szoftvercsomag a CODA-tól

A pénzügyi rendszerekre szakosodott CODA Csoport ismertette az első részleteket új termékcsomagja, a NEON megjelenéséről. A közel 15 millió font költségvetésű NEON projekt a CODA eddigi legnagyobb és legjelentősebb termékfejlesztése.

A NEON az alábbi pénzügyi informatikai rendszereket foglalja magában:

  • A CODA webböngészőre tervezett és webszolgáltatásokra felkészített nemzetközi számviteli rendszere, a CODA-Financials. Új szolgáltatásokat tartalmaz a korszerű felhasználói környezetet képviselő technológia továbbfejlesztésére, a használhatóság és biztonság fokozására, valamint a vállalatközi elszámolásokhoz, a költségszabályozáshoz és egyéb funkciókhoz.
  • Teljesen új fejlesztést jelentő, webböngészőre tervezett beszerzési rendszer. Ez egyedülálló együttműködési technológiát jelent, mely kompatibilis a Microsoft Office programcsomaggal, illetve együttes használat lehetőséget nyújt bármely ERP- vagy pénzügyi rendszerrel.
  • Új, nagy volumen kezelésére alkalmas számlaegyeztetési rendszer, amely bármely ERP- vagy pénzügyi rendszerrel használható.
  • Új munkafolyamat-irányítási rendszer, amely szabályozza a folyamatok működését a CODA tranzakciókezelő termékeiben és azokon kívül.
  • Eszközgazdálkodási rendszer továbbfejlesztett nemzetközi jellemzőkkel.


A NEON májusban jelent meg, és a világ minden táján különböző rendezvényeken mutatkozik be egész június folyamán. Hazánkban szeptemberben válik elérhetővé a NEON szoftvercsomag lokalizált verziója, magyar nyelven. Az ügyfeleknél telepített első élő rendszerek az év végén indulnak éles üzemben. A termékcsomagot jelenleg a világ minden részén egy széles körű bétaprogram keretében tesztelik.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció