Microsoft támogatással alapít könyvtárat az IT Factory

Egymillió forint értékben adományoz szakkönyveket a Microsoft az IT Factory most induló könyvtárának.

A novemberben kezdődő Nagy .NET képzésen résztvevők így már a legfrissebb szakirodalomhoz is ingyenes hozzáférést kapnak, megteremtve a lehetőségét, hogy a kurzuson tanultakat érdeklődésüknek megfelelően későbbiekben tovább mélyíthessék.

A NetAcademia által indított IT Factory célja, hogy a minőségi informatikaoktatás a főbb hiányszakmák esetében széles körben elérhetővé váljon. A rugalmas és gyakorlatorientált képzési forma keretében magánszemélyek, kisebb cégek dolgozói, illetve az online megoldásnak köszönhetően akár a vidéken élők számára is kedvező áron nyújt lehetőséget informatikai ismereteik fejlesztésére. Az IT Factory koncepciójának és az eddigi oktatási eredményeik ismeretében a Microsoft ígéretesnek találta a kezdeményezést, ezért döntött egy induló szakkönyvtár felajánlása mellett. 

A szoftvercég szakkönyvkiadó részlege, a Microsoft Press az elmúlt évtizedekben világszerte az egyik meghatározó szakmai információforrássá vált profi szakemberek, és kezdő informatikusok körében egyaránt. Kiadványaik így az IT factorys képzéseknek is ideális kiegészítői lesznek. A szakkönyveket az IT Factoryt üzemeltető NetAcademia szakemberei válogatják össze a november elején induló Nagy .NET képzéshez, illetve a közeljövőben megrendezésre kerülő oktatásokhoz.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció