Sun specializációk és oktatási anyagok az Oracle PartnerNetwork-ben

Az új erőforrásoknak köszönhetően a partnerek hatékonyabb Oracle megoldásokat hozhatnak létre az alkalmazásoktól egészen az adattárolásig.

Az Oracle ígéretet tett arra, hogy a lehető leggyorsabban integrálja a Sun partnerhálózatot Oracle PartnerNetworkbe, valamint további lehetőségeket biztosít tagjai számára, hogy az Oracle-lel együttműködve bővítsék ismereteiket és üzleti lehetőségeiket. Az Oracle fenti ígéretéhez híven új specializációkkal és oktatási anyagokkal bővítette a kulcsfontosságú Sun és Oracle technológiákkal kapcsolatos támogatási erőforrások körét.A cég olyan eszközöket, erőforrásokat és támogatást biztosít partnerei számára az alkalmazásoktól egészen az adattárolásig, amelyek segítségével növelhetik szakértelmüket, kiváló megoldásokat biztosíthatnak ügyfeleik számára, így kiemelkedhetnek az Oracle megoldásokat szállító szolgáltatók közül.

A támogatási erőforrások bővítése keretében továbbfejlesztették az Oracle Sun tudászónákat, valamint szerver- és adattárolási specializációkat biztosítanak a legfontosabb Sun technológiákhoz, például az Oracle Solaris és Sun szerver- és adattároló rendszerekhez. A tudászónák emellett új képzési modulokat és adatlapokat is tartalmaznak a Sunról az OPN Specialized programra történő áttéréssel kapcsolatban.

A partnerkapcsolati program minél szélesebb elterjedésének biztosítása érdekében az Oracle webes előadássorozatot tesz elérhetővé partnerei programjaihoz és specializációs igényeihez igazított, testreszabott információkkal. Emellett a vállalat új szoftverspecializációkat mutatott be adatbázis-, köztesszoftver- és alkalmazás-kínálatához.

Az Oracle PartnerNetwork egyes országokban már támogatja a Sun termékek viszonteladását, és a támogatás az elkövetkező hónapok során az egész világra ki fog terjedni. A partnerhálózatban csak olyan viszonteladók vehetnek részt, akik rendelkeznek az adott tudászónákra vonatkozó képesítéssel és megfelelnek az egyéb szerződéses feltételeknek is. A jelenlegi Sun partnerek az Oracle PartnerNetworkre történő átállásig a Sunnal kötött megállapodásaik alapján folytathatják viszonteladói tevékenységüket.

A specializációk tudásbővítést és nyereségesebb működést tesznek lehetővé partnerek számára az alkalmazásoktól az adattárolásig. Jelenleg több mint 23 ezer Oracle partner végzett el OPN specializációhoz szükséges vizsgákat.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció