EDP díj a Canon gyors nyomtatórendszerének

Az IPEX kiállításon a a European Digital Press Association a vállalat imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO belépőszintű digitális nyomdai rendszerét részesítette elismerésben.

A Canon független szakmai elismerésben részesült, a European Digital Press (EDP) Association az Ipex 2010 kiállításon a ”Legjobb csúcskategóriás multifunkciós nyomtatórendszer” díjjal jutalmazta a Canon tavaly októberben hazánkban is bemutatott imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO belépőszintű digitális nyomdai rendszerét. A digitális nyomtatás iránt elkötelezett vezető európai magazinok kiadóit tömörítő EDP Association több mint egymillió, a képalkotás iránt érdeklődő rendszeres álló olvasóközönséget képvisel.

Az EDP műszaki bizottsága, mely elsősorban az innovációt és a termékek által kínált technikai újításokat értékeli, a Canon közepes kapacitású, színes készülékének nagyon gyors, 60 oldal/perces nyomtatási sebességét, kiváló képminőségét, nagy papírkapacitását, valamint a befejező műveletek magas számát díjazta. A bizottság továbbá kiemelte, hogy a modell zökkenőmentes integrációt biztosít az Adobe LiveCycle Management megoldással, és kiváló nyomtatási minősége nagy nyomtatási sebesség mellett fekete-fehér és színes üzemmódban sem változik. Így a felhasználók például vegyesen nyomtathatnak színes, és fekete-fehér dokumentumokat is az imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO modellel a termelékenység változása nélkül.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció