Új síkágyas lapolvasó modul a Canontól

A Canon bemutatta a Flatbed Scanner Unit 101 síkágyas lapolvasó modult, mely a főbb Canon imageFORMULA modellekhez egyszerűen, USB kapcsolattal csatlakoztatható és hatékonyan segíti a nem szabványos méretű dokumentumok beolvasását, valamint az egyedi környezeti fényhatások kiszűrését

A főbb Canon imageFORMULA modellekhez egyszerűen, USB kapcsolattal csatlakoztatható termék segítségével a felhasználók olyan dokumentumokat is beolvashatnak, amelyek nem helyezhetők az automatikus adagolóba, mint például könyvek, füzetek, gyenge-szakadozott papírlapok. A Flatbed Scanner Unit 101 akár Legal papírméretben (216 x 356 mm) is képes az 1200 dpi, nagypontosságú extra gyors beolvasásra, így kifejezetten ideális olyan irodai környezetekben, ahol a felhasználók különféle dokumentumtípusokkal dolgoznak. A Flatbed Scanner Unit 101 a kisebb méretű egyedi dokumentumok, például az útlevél vagy névjegykártya feldolgozásának felgyorsítása érdekében kisebb képrészleteket is képes beolvasni.  Az új modulnak köszönhetően egyetlen komplex beolvasó rendszerben lehetőség nyílik arra is, hogy a gyorsabb, kényelmesebb feldolgozás érdekében a felhasználók a képeket – forrástól függetlenül – egyetlen munkamenetben, egyetlen fájlként mentsék el. A Flatbed Scanner Unit 101 legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik az automatikus színfelismerés és automatikus lapméret detektálás, az egyenesítés és a szövegtájolás felismerése.

A Flatbed Scanner Unit 101 modul Európában 2010 augusztusától elérhető. A lapolvasó a következő modellekkel kompatibilis: imageFORMULA DR-2010C, DR-2510C, DR-3010C, DR-4010C, DR-6010C, DR-6050C, DR-7550C és DR-9050C.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció