Új i-SENSYS nyomtatók kezdőtől a haladóig

A Canon bemutatta i-SENSYS nyomtatócsaládjának legújabb modelljeit, melyek között található olcsó belépőszintű, közép-, és csúcskategóriás modell is.

 - i-SENSYS LBP6000 és i-SENSYS LBP6200d - A két új, belépő szintű, kis irodáknak vagy otthoni használatra készült fekete-fehér lézernyomtató ideális megoldást jelent azoknak az egyéni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak, akiknek fontos szempont a gyors és hatékony nyomtatás és ezen keresztül az idő- és energiamegtakarítás. A nyomtatók a leghatékonyabb A4 méretű fekete-fehér lézernyomtatók közé tartoznak, melyet az osztályelső jellemző átlagos energiafogyasztási (TEC) értékek is igazolnak. Az i-SENSYS LBP6200d a Canon legolcsóbb, automatikus kétoldalas nyomtatásra képes fekete-fehér lézernyomtatója, amely jelentős papír- és időmegtakarítást tesz lehetővé. Az i-SENSYS LBP6000 és i-SENSYS LBP6200d modellek akár 2400x600 dpi felbontásra is képesek, így lehetővé teszik a professzionális megjelenésű dokumentumok, éles szövegek és részletgazdag ábrák nyomtatását. A nyomtatási sebesség az i-SENSYS LBP6000 esetében 18 oldal/perc, az i-SENSYS LBP6200d esetében pedig 25 oldal/perc. Az i-SENSYS LBP6000 2010. október 1-jétől, az i-SENSYS LBP6200d pedig november 1-jétől lesz elérhető Európában.

- i-SENSYS LBP6750dn - Az új, vezető, fekete-fehér modellben a kompakt, helytakarékos forma, a nagy sebesség, valamint a kimagasló funkcionalitás egyesül. A hálózati használatra is alkalmas készülék ideális megoldást jelent a köz-, és versenyszférában dolgozó munkacsoportok számára egyaránt. A fejlett funkciók támogatják a PostScript Level 3 és a két papíradagoló használatát, valamint a Wi-Fi kapcsolatot. A nyomtató a beépített hálózati csatlakozónak, valamint a PCL5e, a PCL6, és az opcionális PostScript Level 3 nyomtatási nyelv támogatásnak köszönhetően minden irodai környezetbe problémamentesen beilleszthető. Emellett még nagyobb rugalmasságot biztosít az opcionális, vezeték nélküli hálózati csatlakozást biztosító kiegészítő. A papíradagolók együtt akár 1600 lap befogadására képesek, amely ideális a nagy nyomtatási igényű vállalatok, valamint azok számára, akik különböző típusú papírokra kívánnak nyomtatni. A felhasználók különböző súlyú és méretű – például borítékok vagy A6-os – papírok közül választhatnak, így a termelés megszakítása nélkül több, egymást követő nyomtatási feladat is lefuttatható.  Az i-SENSYS LBP6750dn Európában 2010. október 1-jétől lesz elérhető.

- i-SENSYS MF4400 és MF4500 sorozat - A hat új, multifunkciós fekete-fehér lézernyomtató az egyéni felhasználók, kisvállalatok, és kis munkacsoportok számára készült. A két sorozatban három-három új, stílusos formájú modell található, amelyek növelik a termelékenységet, és emellett tökéletesen illeszkednek otthoni vagy irodai környezetbe egyaránt. Az i-SENSYS MF4410 és i-SENSYS MF4430 modell nyomtatásra, másolásra és beolvasásra, míg az i-SENSYS MF4450 ezeken kívül faxok küldésére is alkalmas. Az i-SENSYS MF4430 és i-SENSYS MF4450 automatikus lapadagolóval (ADF) is rendelkezik, így a felhasználó egyszerre több eredeti dokumentumról is készíthet másolatot, és ezzel időt takaríthat meg. A magasabb szintet képviselő i-SENSYS MF4500 modellek értéknövelő szolgáltatásokkal – például kétoldalas nyomtatással – csökkentik az otthoni és kisebb irodákban dolgozó felhasználók papír- és nyomtatási költségeit, emellett növelik a termelékenységet. Az i-SENSYS MF4570dn és i-SENSYS MF4580dn modellek hálózati használatra is alkalmasak, így a kis munkacsoportok tagjai közösen tudják használni a készüléket. Az i-SENSYS MF4580dn duplex dokumentumadagolóval rendelkezik a kétoldalas dokumentumok beolvasásához, másolásához és küldéséhez. Az új modellek nagy nyomtatási sebességre képesek: az i-SENSYS MF4400 akár 23 oldal/perc, az i-SENSYS MF4500 pedig akár 25 oldal/perc kinyomtatására alkalmas. Mindezt kiváló részletességgel, 1200 x 600 képpontos felbontásban. A Canon i-SENSYS MF4400 és MF4500 sorozatok tagjai 2010. november 1-jétől elérhetők Európában.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció