A Check Point Abra terméke díjat nyert az ITBN 2010-en

A Check Point idén bemutatott világújdonsága, az Abra vehette át Rubik Ernőtől az Informatikai Biztonság Napja "Legjobb külföldi
gyártói/szolgáltatói innováció" díját. Az Abra "zsebre vágja az irodát": használatával bármilyen PC teljesen biztonságos vállalati géppé
alakítható, így, integrált VPN kapcsolaton keresztül, bárhonnan, bármikor, akár offline, akár on-line állapotban is elérhetőek róla a vállalati e-mailek, fájlok és alkalmazások.

A Check Point Abra jellemzői:

  • A szabványos Windowsos környezetnek köszönhetően egyszerű a navigáció és a felhasználók gyorsan megszokják, megtanulják az eszköz használatát.
  • A hálózatokra és a web site-okra irányuló kimenő forgalom ellenőrzésével megelőzi az adatvesztést.
  • A fájltranszfer ellenőrzésének köszönhetően csak a biztonsági előírások betartásával lehetséges a személyi és a vállalati munkakörnyezetek közti fájlcsere.
  • A megfelelőségi ellenőrzés automatikusan vizsgálja a host gépet, így biztosítva van, hogy a végponton ismert cégnek az antivírus-megoldása működik.
  • A felhasználói azonosítás megköveteli a minimális jelszóerősséget, miközben a tanúsítványok és tokenek biztosítják a többrétű azonosítást. A bejelentkezésnél használható 'virtuális klaviatúra' révén meggátolható a jelszólopás.
  • A Check Point SmartDashboard  központi menedzsment a Check Point gatewayeken keresztül teszi lehetővé a biztonsági házirend adminisztrációját, többek között az azonosítási és a megfelelőségi ellenőrzéseket, valamint a VPN beállításokat.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció