Ricoh: kiterjesztett együttműködés a Nuance-szal

A Ricoh Europe kiterjeszti páneurópai viszonteladói megállapodását a világ egyik vezető beszéd- és képfeldolgozási megoldások szolgáltatójával, a Nuance vállalattal. A megállapodás keretében kizárólag a Ricoh ügyfelei számára hoznak létre olyan új szoftver termékeket, amelyek még hatékonyabbá teszik az irodai munkamenetet.

A Ricoh Europe és a Nuance kiterjeszti több éves múltra visszatekintő partnerségét. A kibővített együttműködés fényében a két vállalat olyan új szoftvereket fejleszt ki a Ricoh ügyfelek számára, amelyek kimondottan a Ricoh multifunkciós eszközein végzett munkát hivatottak segíteni. Ezek az alkalmazások egyszerűek, felhasználóbarátak, és kevésbé veszik igénybe az IT-támogatást az egymástól különböző szoftverekhez és berendezésekhez képest. Mindemellett serkentik a munkavállalói teljesítményt azáltal, hogy gyorsabbá teszik a szkennelést, valamint a munkamenet során használt alkalmazásokat.

A most született megállapodás tovább erősíti a két vállalat között már létező és jól működő együttműködést: a Ricoh több éve sikeresen értékesíti a Nuance által kifejlesztett eCopy és DigiDocflow termékeit Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Óceániában.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció