Fontos változások a Balaton Sound és a Sziget Facebook-oldalán

A Facebook februárban módosította a céges oldalak használatára vonatkozó beállításokat. Ennek következtében csak azok láthatják a posztokat, akik eddig lájkolták azokat vagy hozzászólást írtak, a passzív, de azért érdeklődő rajongók viszont lemaradnak az információkról.

Aki szeretne a Sziget vagy éppen a Balaton Sound, a Volt vagy a Félsziget aktuális híreiről továbbra is értesülni, az lájkolja a posztokat, kommentelje őket a Facebookon, vagy a beállításoknál ellenőrizze, hogy a posztok mindig látszódjanak. Ehhez a „Hírek” oldal legalján találjuk a „Beállítások szerkesztését”, itt állítsuk át „A következők bejegyzéseit mutassa”: „Minden ismerős és oldal"-ra.

Az ötödik Heineken Balaton Sound emellett tizenkét biztos fellépőt is bejelentett. Biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is. A szervezők azt ígérik, heteken belül további híres zenekar és világsztár DJ nevével bővül a Heineken Balaton Sound programja. A fesztiválra az idei évtől már VIP-jegyek is kaphatók.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció