Internetes vásárlás barátok közt, a Facebookon

Az ÁrukeresŇĎ.hu ár-összehasonlító oldalon megtalálható 1,3 millió terméket mostantól a felhasználók a Facebook közösségi oldal segítségével is értékelhetik, megoszthatják.

Az ÁrukeresŇĎ.hu-n jelenleg havonta 2 millió felhasználó fordul meg.

Mostantól látható lesz, hogy a felhasználó mely barátainak tetszik az adott termék, ki az, akinek már megvan, ki az, aki vágyik rá, és ki az, aki véleményt írt róla. Ezek az információk az internetes vásárlás során egyedi, pótolhatatlan információt biztosítanak a fogyasztó számára. Az új szolgáltatás Magyarországon elsŇĎként ad lehetŇĎséget a vásárlóknak, hogy ne a boltok megbízhatósága, idegen vásárlók véleménye és az ár alapján kelljen dönteniük, hanem a számukra legbeszédesebb és legértékesebb információ, a barátaik értékelése alapján dönthessenek. A vélemények személyre szabott megjelenítése mellett az oldalon azt is követni lehet mostantól, hogy az összes termék, illetve az egyes kategóriák termékei közül melyek voltak a legnépszerŇĪbbek a Facebook közösség körében.

Az ÁrukeresŇĎ az új szolgáltatást Magyarországon kívül további négy országban (Törökország, Románia, Bulgária, Portugália) vezeti most be.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció