Papp IstvĂĄn a Microsoft MagyarorszĂĄg Kft. Ășj ĂŒgyvezetƑje

A Microsoft Magyarország a mai napon bejelentette, hogy Papp Istvánt nevezték ki a vállalat ügyvezetƑ igazgatójának. Az új vezetƑ felelƑs a szoftvercég teljes magyarországi mƱködéséért, így az Ƒ feladata a jövƑbeni növekedés feltételeinek megteremtése az informatikai szektor hazai szereplƑivel kialakított együttmƱködéseken, valamint a Microsoft innovatív megoldásainak elterjesztésén keresztül. Papp István közvetlenül a Microsoft Közép-Kelet-Európáért felelƑs elnökének, Don Grantham-nek riportol, kinevezése a mai nappal, október 24-én lép hatályba.

Papp István elismert, széleskörƱ hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezƑ vállalatvezetƑ. A Cisco regionális vezetƑi tisztségébƑl (Kelet-Közép-Európa, Latin-Amerika, Afrika, Közel-Kelet, Oroszország/FÁK állami szektorbeli ügyfelekért felelƑs vezetƑ) érkezik a Microsofthoz. A Cisco-nál 1999-tƑl számos felsƑvezetƑi posztot töltött be, irányította a nagyvállalati, szolgáltatói, kormányzati, kis- és középvállalati, valamint partnerkapcsolati üzletágak tevékenységét. 2005 augusztusától a Cisco Systems adriai régióért és Magyarországért felelƑs regionális igazgatója volt. 2007-tƑl 2010-ig a Magyar Telekom vezérigazgató-helyetteseként elƑbb az Üzleti Szolgáltatások Üzletág (T-Systems), majd a Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezetƑjeként tevékenykedett. Papp István közgazdász végzettséggel és az írországi Warnborough University MBA diplomájával rendelkezik.

Papp István Drajkó Lászlót váltja a Microsoft Magyarország ügyvezetƑi posztján. Drajkó László több mint 4 év után adja át a magyar ügyvezetƑ igazgatói széket. A következƑ három hónapban a leköszönƑ vezetƑ az új ügyvezetƑ munkáját támogatja.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł