Napi egy ĂŒveg vĂ­z ĂĄra a SZÁMADÓ kompakt megoldĂĄsa

A SZÁMADÓ Kft. most megjelent újdonsága, a CompAkta számlázó, számlakezelƑ és pénzügyi nyilvántartó program éppen azt tudja, amire egy kisvállalkozásnak szüksége van a belsƑ mƱködés hatékonyságához. KedvezƑ áru, egyszerƱen bevezethetƑ, könnyen használható megoldás azokra az adminisztrációs feladatokra, amelyek minden vállalkozásnál, már az indulás pillanatától felmerülnek.

A CompAkta a kisvállalkozások megoldása. A SZÁMADÓ másfél évtizedes fejlesztési, kis- és nagyvállalatok körében végzett rendszerbevezetési tapasztalatán alapul, de csupán azokat az elemeket tartalmazza, amelyekre egy kisvállalkozásnak szüksége van, így bevezetése, használata egyszerƱ, ára pedig nagyon kedvezƑ.

Három fƑ csoportba sorolhatóak a CompAkta funkciói, ezek a vevƑi számlák kiállítása, a szállítói számlák nyilvántartása, valamint számlák és a banki tételek egyszerƱ rögzítésén keresztül a pénzügyi nyilvántartás. Számos listát, kimutatást nyújt, így a bizonylatok naprakész rögzítésével pontos információt ad többek között a vállalkozás aktuális és várható helyzetérƑl, pénzállományról, vevƑi és szállítói kinnlevƑségekrƑl, projektek nyereségességérƑl. A CompAkta együttmƱködik a SZÁMADÓ könyvelƑprogramokkal, így az adatátadás, az adatok egyeztetése se rabol értékes idƑt a vállalkozó életébƑl.

A CompAkta legfontosabb funkciói

* vevƑszámlák kiállítása
* hiteles elektronikus számla (elektronikus aláírással, idƑbélyegzƑvel – külön bevezetendƑ!)
* vevƑszámlák eltárolása, archiválása
* munkaszámok létrehozása
* bevételek munkaszámokhoz rendelése
* szállítói számlák iktatása, nyilvántartásba vétele
* szállítói számlák szkennelése, eltárolása, archiválása
* szállítói számlák jóváhagyása
* elektronikus számlák feldolgozása
* költségek munkaszámokhoz rendelése
* bankkivonat rögzítése
* házipénztár kezelése
* fizetetlen vevƑi és szállítói számlák naprakész kimutatása
* pontos információ az aktuális és várható pénzállományról
* vezetƑi kimutatások, listák
* partneradatok rögzítése, számviteli alapadatok kiegészítése további információkkal
* cikkek, tételek karbantartása
* automatikus banki átutalások nyitott tételek alapján
* adatok átadása egyszerƱen a SZÁMADÓ-t használó könyvelƑnek


A fejlesztƑ SZÁMADÓ Kft. komplex szolgáltatáscsomaggal segíti a CompAkta bevezetését és használatát. Részletes felhasználói kézikönyv és on-line oktatóvideók segítik az elsƑ lépéseket. A programba beépülƑ, on-line frissülƑ Tudásbázishoz a felhasználó hozzáfƱzheti megjegyzéseit – például a cég saját munkafolyamataival, ügyviteli rendjével, munkaszámok struktúrájával kapcsolatban – így minden információ egy helyen lesz megtalálható a rendszerrel dolgozó minden érintett számára (pl. korábbi munkatárs távozása esetén az új kollegának). A CompAkta-ügyfelek rendelkezésére áll egy non-stop on-line hibabejelentƑ rendszer, az ügyfélszolgálat pedig akár a felhasználó számítógépére történƑ – megfelelƑen biztonságos – távoli belépéssel is segítheti a hibaelhárítást.

A CompAkta egyszeri beruházási díj nélkül, havi nettó 4.000 Ft-os licencdíjon vezethetƑ be, vagyis vásárlója napi egy kis üveg ásványvíz áráért egy tiszta, átlátható megoldást kap. A SZÁMADÓ többi termékéhez hasonlóan a CompAkta esetén is lehetƑség van ingyenesen kipróbálni a megoldást. Az teljes funkcionalitású demóprogram letölthetƑ a honlapról.

„A most piacra dobott program egy hiánypótló megoldás, olyan rendszer, amire a legkisebb induló vállalkozásnak is szüksége van attól a pillanattól kezdve, hogy számlát állít ki vagy fogad be. Mentesíti a vállalkozót az idƑt rabló, sokak számára terhes adminisztrációs feladatok alól, nagyon egyszerƱ eszközökkel segít rendet tartani a cégben, hogy a fƑ tevékenységre koncentrálhasson. A program magában ötvözi a SZÁMADÓ másfél évtizedes tapasztalatát, de lecsupaszítottuk minden, a kisvállalat számára fölösleges sallangtól, ezért a kedvezƑ ár” – mondta Kornis György, a SZÁMADÓ ügyvezetƑje.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł